Werkwijze

WERKWIJZE

We zijn klantgericht bij 10voor2 en zo werken we ook graag. Als u als opdrachtgever dan ook wensen heeft over onze werkwijze dan passen wij ons daar zo goed mogelijk op aan. Vanuit onze eigen visie zijn wij als architectenbureau dienstverlenend richting onze opdrachtgever, en om die dienst goed te kunnen verlenen moet er een wederzijdse klik zijn. Het is tenslotte niet niets om bijvoorbeeld een eigen woning te laten bouwen!

We werken dan ook graag vanuit een kennismaking en een eerste vrijblijvend plan. In de kennismaking analyseren we samen de wensen en bekijken we de mogelijkheden. Een eerste plan bestaat uit wat ideeen voor plattegronden en een eerste ontwerp op basis van een 3D model. We kijken daarbij natuurlijk ook naar het beschikbare budget. Bij een tweede afspraak wordt samen gekeken hoe het proces verder kan worden vormgegeven. Daarin zijn we bij 10voor2 zeer flexibel. De opdrachtgever kan zelf bepalen welke inbreng hij zelf eventueel in het traject wil en waarin hij 10voor2 wil inschakelen. Zelf veel regelen en organiseren of full-service vanuit 10voor2; alles kan. We vinden bij 10voor2 het traject wat we samen draaien net zo belangrijk als het ontwerp dat we samen creëren om tot een mooi plan te komen.

10voor2 werkt zeer klantgericht. De wensen van de klant zijn voor ons bepalend. De gegeven kaders zijn daarin leidend, zowel op basis van tijd, geld en kwaliteit. Tijdens het ontwerpproces houden wij de vinger aan de pols of het project binnen de gestelde tijd en het gestelde budget kan worden gerealiseerd. Wij wijzen de opdrachtgever op de gevolgen van bepaalde keuzes die worden gemaakt. Bij ons komt de klant niet voor verrassingen te staan. Behalve de verrassing hoe wij het maximale mogelijk weten te maken.

We vinden het belangrijk om de opdrachtgever mee te nemen in het ontwerpproces. Waarom is de ene indeling beter dan de ander? De beleving van ruimte is bijzonder belangrijk. Slim gebruik maken van daglicht en oriëntatie op de beschikbare grond. Maar bij 10voor2 hebben we ook oog voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Alles is mogelijk!


next