Uitbouw Dickhoff


De uitbouw voor de familie Dickhoff ontstond uit een bijna toevallige ontmoeting. Een neef van een vriend was eigenlijk al bezig met de aannemer voor de uitbouw van een pas gekochte woning. De prijsvorming van de uitbouw was al bijna rond terwijl er nog geen tekening lag van wat er eigenlijk gebouwd moest worden. De werkzaamheden waren al bijna ingepland, maar het vergunningstraject moest nog worden afgehandeld.

Na een avondje kletsen werd al snel duidelijk dat wat hulp zeer welkom was. Een snel traject met een ontwerp, een vlot vergunningstraject en een nieuwe prijsvorming met de aannemer, resulteerde in een prachtige uitbouw. De woonkamer werd bijna verdubbeld qua vierkante meters en werd getransformeerd van een schemerige ruimte naar een luxueuze, zeer lichte woonkamer.

Home

4 januari 2016