Kavels in de verkoop op Het Leuriks Enschede!

  • 12 december 2022

Op Het Leuriks Enschede realiseert de gemeente Enschede een nieuw project met daarin 64 kavels met vrijstaande woningen. Het motto van de locatie is 'Thuiskomen in het groen'. Duurzaamheid en groen zijn dus belangrijke thema's op deze locatie. Genieten van rust en ruimte in het prachtige Twentse landschap en tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Enschede!

Het plangebied bestaat uit 3 typologieen: De frisse mix, De boskamer en De rustieke velden. Elk plangebied heeft zijn specifieke kenmerken en eisen in bijvoorbeeld kavelgrootte, bouwhoogte en architectuur. We helpen u graag met de eerste stappen om uw woondroom te realiseren in dit nieuwe plangebied! Aan de hand van een eerste vrijblijvend gesprek gaan we aan de slag met het inventariseren van uw woonwensen en maken we een eerste idee om u een idee te geven wat mogelijk is op deze locatie. Vaak geeft dit al voldoende aanknopingspunten om te zien wat u wel en niet wilt. Zo krijgt u op voorhand al veel informatie over de verschillende mogelijkheden wat u op weg helpt in de besluitvorming voor de aankoop en keuze in de diverse kavels.

Kijk hier voor meer informatie over Het Leuriks. Kijk hier voor de recente, gerealiseerde plannen van 10voor2 Architecten.

Terug naar overzicht