We knallen het nieuwe jaar in bij 10voor2 Architecten!

  • 9 januari 2024

Voor iedereen uiteraard nog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2024! Zelf starten we het jaar weer met veel zin en vertrouwen. Het jaar wordt sowieso een jaar van de opleveringen van de diverse projecten die in aanbouw zijn op het moment. In de komende periode worden de volgende projecten (in de verwachte volgorde van gereed zijn) opgeleverd:


01: GEO 159

Bij de woning van Gerben en Esther lopen we een super snel en vlot traject bij aannemer Scholte op Reimer Albergen. De verhuizing staat hier al in de planning!


02: Niels IN 't Zeggelt

Bij de woning van Niels hebben we in 2023 wat vertraging gehad door de levering van de trap maar de oplevering zal niet lang meer op zich laten wachten. Aannemer Meijer Oude Lashof uit Ootmarsum bouwt deze woning.


03: 13FM

De woning van Frans en Manon wordt gebouwd door aannemer Oosterveld Bouw uit Bornerbroek op kavel 13 IN 't Zeggelt. Deze rijwoning wordt tussen twee bestaande woningen in gebouwd wat niet altijd makkelijk is. Mooi werk hier weer van Oosterveld en op naar de oplevering!


04: cK21

De woning van Christiaan en Kristina op het Janninkkwartier komt er steeds beter uit te zien. Deze vierlaagse woning zal naar verwachting in de eerste helft van 2024 worden opgeleverd.


05: Janninkkwartier Kavel 20

De woning voor de familie Abdullah wordt naast de woning van Christiaan en Kristina gerealiseerd en zal ook in de eerste helft van 2024 worden opgeleverd.


06: FL 167,-

Weer een mooi ontwerp traject bij de woning van Frank en Lauri met een prachtig gezamenlijk ontwerp, gevolgd door een zeer prettig traject bij aannemer Spikker Bouw te Eibergen. De bouw loopt dan ook soepel en we worden steeds blijer met hoe het er uit komt te zien.


07: PaeS 16

De woning PaeS 16 wordt gebouwd op kavel 16 van het project De Melkhal Enschede. Aannemer Holtkamp Bouw uit Almelo pakt de uitvoering van deze woning op. Weer een mooi plan voor 10voor2 op de rand van de wijk.


08: MiSa 15

De woning MiSa 15 wordt gebouwd op kavel 15 van het project De Melkhal Enschede naast de woning PaeS 16. Aannemer Holtkamp Bouw uit Almelo pakt ook de uitvoering van deze woning op. Twee vergelijkbare volumes met een zeer verschillende uitstraling.


09: Jagai 159

Recenter in de uitvoering de woning van Kawi en Bindiya. Aannemer Meijer Oude Lashof uit Ootmarsum bouwt deze woning en heeft dus nog even te gaan.


10: Het Vaneker Kavel 166

Bij de woning van Raul en Anne zijn we eigenlijk net pas gestart. De fundering en beganegrondvloer liggen er in en we gaan op naar de opbouw richting de 1e verdieping. Aannemer Scholte op Reimer Albergen pakt deze bouw op en dus zal het waarschijnlijk weer soepel en vlot verlopen!

Terug naar overzicht