De Melkhal Enschede E1


Voor opdrachtgevers Peter en Pauline hebben we een modern grachtenpand gerealiseerd op De Melkhal Enschede. Deze tussenwoning heeft maar liefst 5 lagen en is volledig onderkelderd. In uiterlijk en detaillering doet de woning denken aan een statig herenhuis, terwijl we binnen de luxe ervaren van het hedendaagse bouwen. Een zeer praktische kelderverdieping wordt gevolgd door een riante woonverdieping met een extra hoge plafondhoogte en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping vinden we straks een bibliotheek die met een ruime vide in verbinding staat met de woonkamer. De tweede verdieping staat volledig in het teken van de master bedroom. Een riante slaapkamer met inloopkast, luxe badkamer en een buitenruimte in de vorm van een loggia. De bovenste laag is vrij indeelbaar. Meer dan genoeg ruimte!

Op het gebied van energie is de woning ook van topkwaliteit! Met een energie prestatie coëfficiënt van 0 is de woning energie neutraal! Door volop gebruik te maken van zonne-energie, warmte terugwinning en stadsverwarming is deze woning daarmee zeer toekomstbestendig. Weer een plan om trots op te zijn!

1 oktober 2022

Terug naar overzicht