De Melkhal Enschede Kavel 5


Voor opdrachtgevers Djim en Floor hebben we een moderne stadsvilla op De Melkhal Enschede gerealiseerd. Deze vrijstaande woning is opgebouwd als een traditionele singelwoning die meerdere keren uitgebouwd is. Het complexe volume zorgt daarmee voor vele verrassende ruimtes en hoeken in de woning. Precies de speelsheid en het avontuur dat de opdrachtgevers zochten in hun nieuwe woning.

Vanuit de overdekte entree kom je de woning binnen in een ruime entreehal met een traditionele garderobe. De entreehal geeft toegang tot de zeer ruimte woonkamer en woonkeuken, en biedt tevens zicht op de bordestrap met achterliggende open pui. Openheid speelt wat dat betreft een grote rol op de begane grond. Met de flinke pui in de woonkeuken en het bloemkozijn in de voorgevel ontstaat een zeer open en lichte woonverdieping.

De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 slaapkamers en een riante badkamer. Vanuit de wasruimte is er tevens toegang tot een intiem dakterras aan de achterzijde van de woning. Op de zolderverdieping van de woning is door een grote dakkapel ruimte gecreëerd voor de masterbedroom met inloopkast en eigen badkamer. De spannende indeling van de woning vindt zijn weerslag in de buitenkant van de woning.

Op het gebied van energie is de woning ook van topkwaliteit! Met een energie prestatie coëfficiënt van 0 is de woning energie neutraal! Door volop gebruik te maken van zonne-energie, warmte terugwinning en stadsverwarming is deze woning daarmee zeer toekomstbestendig.

1 maart 2023

Terug naar overzicht