De Melkhal Enschede Kavel 5


Voor opdrachtgevers Djim en Floor zijn we bezig met de realisatie van een moderne stadsvilla op De Melkhal Enschede. Deze vrijstaande woning is opgebouwd als een traditionele singelwoning die meerdere keren uitgebouwd is. Het complexe volume zorgt daarmee voor vele verrassende ruimtes en hoeken in de woning. Precies de speelsheid en het avontuur dat de opdrachtgevers zochten in hun nieuwe woning.


Op de eerste verdieping vinden we straks een bibliotheek die met een ruime vide in verbinding staat met de woonkamer. De tweede verdieping staat volledig in het teken van de master bedroom. Een riante slaapkamer met inloopkast, luxe badkamer en een buitenruimte in de vorm van een loggia. De bovenste laag is vrij indeelbaar. Meer dan genoeg ruimte!

Op het gebied van energie is de woning ook van topkwaliteit! Met een energie prestatie coëfficiënt van 0 is de woning energie neutraal! Door volop gebruik te maken van zonne-energie, warmte terugwinning en stadsverwarming is deze woning daarmee zeer toekomstbestendig. Op naar de bouw!

6 maart 2020

Terug naar overzicht