Erve Brandenbarg - Het Vaneker Enschede


Voor opdrachtgevers Roel en Ilse hebben we een prachtige houten villa gerealiseerd op Erve Brandemaat op Het Vaneker te Enschede. Deze vrijstaande woning heeft alles in zich wat je zou kunnen wensen op deze prachtige kavel. In drie verschillende 'huisjes' worden de verschillende functies duidelijk in de woning. De volumes verspringen aan de voorzijde van de woning ten opzicht van elkaar, terwijl ze aan de achterzijde verbonden zijn door een gezamenlijk zonnedak.

De entree bevind zich in het 'slaaphuis'. Met een ruime entree worden de diverse slaapkamers ontsloten met onder andere op de begane grond een ruime masterbedroom met inloopkast en riante badkamer. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers voor de kinderen en logees.

De entree biedt ook toegang aan 'het keukenhuis'. Dit midden-volume staat volledig in het teken van koken en eten. Heerlijk riant met zicht op de tuin aan alle kanten. Vanuit het keukenhuis komen we in 'het woonhuis': hier kunnen we heerlijk relaxen! De openheid van het woonhuis betekent genieten van de ruimte en de buitenlucht.

1 januari 2023

Terug naar overzicht