IN 't Zeggelt - Kavel 3


Op de nieuwbouwlocatie IN 't Zeggelt Enschede zijn we een bijzondere rijwoning aan het ontwerpen. Een unieke locatie waarin het stadse leven volledig ervaren wordt, maar waar ook rust aanwezig is door de aanwezigheid van veel groen en bomen. De wijk ligt tussen de Nieuwe Schoolweg, de Molenstraat en de Cultuurmijl en wordt opgezet als een hoogwaardige, duurzame en architectonische wijk. 

Samen met de opdrachtgevers Fatih en Burcu hebben we inmiddels al een paar stappen gezet in het ontwerp. De plattegronden zijn al helemaal naar wens en tijdens het welstandsoverleg hebben we meteen een positieve reactie gehad van stadsbouwmeester Rob Hendriks.

De woning kenmerkt zich door moderne architectuur met strakke lijnen. De terug liggende entree zorgt voor prettig binnenkomen, waarin je binnen meteen de dubbele verdiepingshoogte aan de voorzijde van de woning kan ervaren. Het wordt straks een ruimtelijke beleving om door deze woning te lopen. Op de bovenste verdieping een groot panorama bloemkozijn waarin je vanuit de master bedroom prachtig over de groene omgeving kan kijken.

23 juli 2019

Terug naar overzicht