Voortgang op de bouw van Boddenkamp HD!

  • 11 maart 2019

In de nieuwe wijk Boddenkamp te Enschede zijn we begonnen met de bouw van het plan Boddenkamp HD! Het plan wordt gebouwd door Bouwbedrijf Ottenhof uit Denekamp. De kanaalplaten van de begane grond liggen er in.

Een plan met een bijzonder en waardevol traject vanaf de eerste ideeën tot de uitvoering. De planvorming voor het plan Boddenkamp HD verloopt vanaf het begin erg goed door een zeer prettige samenwerking met de opdrachtgevers Dennis en Hannah. Vanuit de architect gezien een voorbeeldtraject voor begeleiding in het bouwproces en het komen tot gefundeerde keuzes in de samenwerking.

De woning is van binnen naar buiten opgewerkt, waarbij de plattegronden in een vroeg stadium al in de goede richting zaten. In de architectonische vormgeving van de buitenkant van de woning zijn de nodige modellen en ideeën de revue gepasseerd. Zo werken we graag bij 10voor2. Het zorgt namelijk voor een proces van afwegen en keuzes maken wat bijdraagt aan een uiteindelijk breed gedragen plan en tevreden opdrachtgevers.

We gaan deze bouw natuurlijk weer uitvoerig in beeld brengen op de site en op social media. Kijk hier om te zien hoe het plan er uit gaat zien.

Terug naar overzicht